![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
m'am pierdut pe aici.. ati mutat locatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
multumesc fetelor pt carte, inca nu am apucat sa o citesc.. doar am rasfoit'o. multumesc tare mult! pana acum nu o aveam deloc.. acum am sa'mi ajunga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) pescarush... iti trimitem noi niste raze de soare.. sa se topeasca zapada si sa'ti aminteasca si de primavara de pe meleagurile nationale meniul meu de azi: MD: mere rase cu scortisoara ( am mancat pentru prima data si chiar mi'a placut, desi mi s'a parut un pic cam prea dulce.. dar suuuuper bun ) G: portocale, mere P: orez basmati cu ciuperci, borocoli si ceapa si o salata mica verde+morcov+telina C: portocale, mere si niste alune (cam multe alune cred.. am o problema cu ele, imi plac prea mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) today am fost si la sala... trebuie sa scap de "puf" cat mai curand . o seara placuta fetelor. pupicei |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 12:40 PM |
|