![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, ladies!
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Va anunt ca, incepand de ieri dupa amiaza, sunt nasa unui baietel de 3.800kg!!! Teoretic, practic, mai peste o luna incolo! Dau de baut Nero d'Avola la toata gasca de MM-te!!!! Asa, de dimineata, sa ne mearga bine toata ziua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Astazi s-ar putea sa ne cunoastem, depinde de cum se simte proaspata mamica, dupa operatia de cezariana. Roxy si Nimphe, v-am vazut ieri seara pe grup...mai, mai, ce de femei sexoase acolo!!! Parerea mea: Roxy dear, nu mai trebuie sa slabesti absolut deloc, altfel te vei ascuti la fata precum lupta de clasa. In schimb noua culoare si coafura iti dau un aer chic, de scolarita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nimphe: mai, esti fotogenica foc! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ptiu, sa nu te deochi! Eu nu reusesc sa dau asa de bine in poze, decat f rar...si-mi iese exact atunci cand nu ma astept. Sa traiti, sa infloriti! (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif) Meniul de ieri: d - kiwi, painica filisofala prajita cu gem fructe padure, lapte, cafea cu lapte p - varza la cuptor cu carnat de casa, salata de rosii s - spanac, ou ochi, ceapa rosie, tofu simplu...cioco, fir-ar sa fie! Va doresc o zi minunata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:20 AM |
|