![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Recunosc cu mina pe inima ca mie imi place sa scriu...totusi, nu am timp pentru asta- cel putin deocamdata.
Acum fac munca de administratie, lucru la care nu m-as fi gindit vreodata... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
fleurdelis....tare mult te admir.
Eu, am stiut intotdeauna unde vreau sa ajung si am ajuns....numai ca acum nu imi mai place si imi doresc altceva.Dupa atitia ani de lupta, de invatat, de citit legislatie, de practica in diverse domenii...m-am plictisit de meseria mea. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-March 08 Member No.: 3,493 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
fleurdelis....tare mult te admir. Eu, am stiut intotdeauna unde vreau sa ajung si am ajuns....numai ca acum nu imi mai place si imi doresc altceva.Dupa atitia ani de lupta, de invatat, de citit legislatie, de practica in diverse domenii...m-am plictisit de meseria mea. Te inteleg foarte bine, si eu m-am indreptat intr-o directii care se pare nu e tocmai potrivita pentru felul meu de a fi. Sa iti explic: am terminat 2 facultati de stat ASE-Cibernetica si ASE-Contabilitate am lucrat numai in contabilitate si acum si daca vreau altceva lumea ma eticheteaza tot contabila......super naspa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:06 AM |
|