![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Fetele, m-am balonat si eu de la fasolica soacra-mi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Abia acu' mi-am dat seama ca nu a lasat fasolea la inmuiat ( nu avea cand ).
Drept pentru care nu am mai mancat nimic in seara asta dar, daca ziceti ca trebuie neaparat, pot sa mananc un mar. Am fost la o conferinta ASCOR unde a venit Dan Puric si... m-am umplut de fericire incat nu-mi mai trebuie nici mancare , nici somn, nici nimic. Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
Am fost la o conferinta ASCOR unde a venit Dan Puric si... m-am umplut de fericire incat nu-mi mai trebuie nici mancare , nici somn, nici nimic. of irinica.. eu l'am pierdut pe dan puric, a fost si la noi sapt trecuta.. am auzt ca a fost grozav.. poate gasesc conferinta pe net. te invidiez, zau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) doctore.. sa'ti traisca finutzu si sa faci din el un crestin adevarat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meniul meu: MD: mere rase cu scortisoara si cacao + fulgi de ovaz P: salata verde cu telina, morcov si orez basmati cu brocolli, ciuperci si ceapa + o bucatiza mica de branza tofu cu ardei. g: doua portocale, un mar. c: mere azi iar am "aerobit" un pic si am mer si mult pe jos (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . o seara placuta fetelor, numai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 12:53 PM |
|