![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, va iubesc si va multumesc pt sustinerea voastra (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sufar din cauza asta, imi dau seama ca de cele mai multe ori placerea de a manca e mai mare decat placerea de a arata bine. Din pacate, regretele vin dupa ce am mancat, nu inainte. Mancarurile sunt conforme, dar am abateri prostesti din cauza colegilor. Nu, nu e o scuza, in niun caz! Mi-am dat seama zilele acestea ca nu am sa fiu niciodata ca ei. Oricat de mult ar manca, oricat de putin s-ar misca, ei vor arata bine. Daca as trai ca ei, as fi balon. O s aincerc sa ma pun din nou pe picioare, pt ca pana si sotul meu mi-a atras atentia ca m-am ingrasat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iertare pt offtopic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:48 PM |
|