![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fanny, ce bine-ai spus...chiar asa e ...
Eu am mai papat o para. Noapte buna, girls! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor... ma incerc s anu chiulesc deloc de pe forum pt ca apoi uit meniul zilelor anteriare si as anu mai pot sa aflu daca e ceva neconform in el.. concediul meu s'a terminat si acum apuc sa stau numai pe drumuri... sper sa rezist si sa nu gresesc in niciun fel ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
MD: un mar, pauza, o salata mare (s. verde, ceapa verde, telina, morcov si fulgi de ovaz) g: doua mere, un morcov p: (l'am luat pe la ora 13.00 pt ca urma s aplec la munca si stiam ca o sa ajung tarziu acasa) o salata de varza acria cu morcov si telina si o cana de suc de rosii acrita cu lamaie G: aluen crude (in coaja).. cred ca am papat cam multe pt ca mi'au tinut loc si de cina. sau asa ar fi trebuit. am ajuns pe la 23. 00 ks si m'am infipt intr'un orez cu urzici facut de mama cu mult hrean. (orezul nu era conform si ce e drept abea se zarea prin mamcarica.. dar am papat si am papat cu podta si cam mult zic eu.) cred ac si eu am aceeasi problema cu mesele, manac conform dar in cantitati.. deloc neglijabile. micul dejun trebuie sa fie intotdeauna consistent la mine, la fel si pranzul. la cina ma lenevesc si de obicei sunt satula de la pranz. cu cioco insa imi iese treaba.. nu pap mai mult de maxim 3 patrate... nimph.. cu toatele am trecut prin asta.. vrem sa fim "manekinuite" dar nu prea rezistam tentatiilor.. si parca ne fugareste cineva la masa. ideea e sa nu te deprimeze, move on, noi MM-le suntem aici sa ne uncurajam.. nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) roxi.. pare rau pt cantina ta.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) t e inteleg.. eu zilnic trebuie sa'mi pregatesc "pachetelul" pentru la munca... tare urat, alt timp pierdut si cu asta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar.. monti cere sacrificii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . tu esti mai veche in asta.. stiii mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gata, o seara placuta.. lapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) p.s. scuze greselile de ortografie.. e tarziu mi'e somn.. nu prea vad tastele *deprime |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 10:37 PM |
|