![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata, dragelor!
Eu m-am 'infundat' in meniul asta de mic-dejun si parca mi-e greu sa-l schimb: painica cu gem de prune conform si lapte 0,1% Cyl, esti du-re-re! Pe linga faptul ca te descifrez destul de greu, ce spui ca faci si ceea ce faci e exact pe dos.Sustii ca ai micul dejun si prinzul foarte consistente si cina mai domoala si tu maninci dimineata 'o salata mare (s. verde, ceapa verde, telina, morcov si fulgi de ovaz)'-cum maninci salata cu fulgi de ovaz??? si la prinz'o salata de varza acria cu morcov si telina si o cana de suc de rosii acrita cu lamaie'.Pai pina aici ai un meniu de manechin, draga mea. Ptr ca apoi, pe seara sa ti se faca foame(ceea ce suna foarte firesc, tinind cont cam ce-ai mincat pina acum)si sa dai iama in neconformitati.Teoria ta nu se probeaza in practica. Empty, sint mere mai acrisoare pe piata. Eu le prefer pe cele ionatane, romanesti si le cumpar din piata, direct de la tarani.Incearca si tu, e pacat sa renunti la merele rase.Te felicit din inima ptr cintar (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Biscuitii tai nu au sare, da zahar au? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:41 PM |
|