![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
EmptyG, cel mai usor dai un search pe aici dupa 'extrudare' si vezi ce mai scrie. Asta e valabil pentru toate intrebarile pe care le puneti. Sunt sigura ca multe chestii au fost discutate repetitiv. Din cate imi amintesc, prin extrudare crestea IG-ul. Nu cred ca-s conformi biscuitii aia de care zici tu...dar mai e o zi si vine Kalua si ne lamureste.
Cyl, draga mea, ma concentrez la maxim sa te citesc. Exista functia de editare. Si eu scriu destul de in graba, dar apoi recitesc si corectez. Te rog sa fii mai atenta, pentru ca ma silesti sa nu-ti mai citesc postul din cauza greselilor. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tu scrii de parca ai vorbi...e o oarecare diferenta intre cele doua stiluri. Fanny welcome back (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Mai doftorici doar stii ca nici eu nu mananc putin. Avantajul meu sunt fructele de seara. Aseara am mancat 3 banane mici si coapte (deci ar fi neconforme). Am o pofta de banane de vreo saptamana si ceva dar cu cele 3 de aseara si inca 2 de dimineata, sper sa-mi treaca. M-au zapacit colegele ca mananca intr-una. Nu poftesc la altele, doar la fructe. LE. Am uitat sa va spun c-am decis cu ale mele colege sa mergem la aqua gym. E un bazin mititel in care intra 4 persoane. Noi toate suntem 4. O sa incepem in luna martie. De-abia astept.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: Mar 20 2008, 10:28 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:39 PM |
|