![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dregele mele,
Am nevoie de un sfat, o parere. Pe 24 martie eu si sotul meu implinim 1 an de casnicie (de la cununia civila, ca nunta am avut-o pe 21 iulie). Si nu stiu ce cadou sa-i fac!! Am cateva idei, dar vreau ceva fain de tot! Astept sa-mi impartasiti inclusiv experiente frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spun si eu mini-vacanta dar daca nu aveti posibilitatea spun 'album cu amintiri', un album cartonat, pe coperta cu numele voastre si data casatoriei, inauntru cu poze si randuri despre anumite momente din anul petrecut impreuna. Sau daca ai timp si o camera video sa faci un videoclip cu diferite imagini ale locurilor care semnifica ceva pentru voi doi, poze cu voi si randuri atasate...
Doar ca vad ca ai putin timp la dispozitie asa ca spun si o cina romantica la un restaurant preferat, vorbit dinainte sa va organizeze cei de acolo ceva frumos, muzica preferata, lumanari, sampanie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:14 PM |
|