IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Nume frumoase, ciudate, amuzante, incredibile, cu care ne confruntam in viata de zi cu zi
kalua
post Oct 29 2007, 02:14 PM
Post #1

Musafir

Tocmai am primit un e-mail de la un italian, Angelo Amorese.
wow, ce nume! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oare cum o arata tipul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cleo
post Mar 21 2008, 04:37 PM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

numele de fata al mamei e Smaranda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
de cate ori ma gandesc la el parca vine dintr-o poveste in care noi, copii fiind, eram in vacanta de vara la bunicii care azi nu mai sint si bunica ne rasfata cu minunile gatite de ea si mancam zilnci pere si rosii zemoase din gradina lui tataia.
si n-aveam nici o grija ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Nume frumoase, ciudate, amuzante, incredibile   Oct 29 2007, 02:14 PM
angeldust   Eh cine stie...poate e mic slab si ciufulit :lol: ...   Oct 29 2007, 10:34 PM
rozy   eu stiu o femeie pe care o cheama Fotinica...poate...   Oct 29 2007, 10:40 PM
kalua   Chinezii astia-s trag cate-un prenume americanesc ...   Oct 29 2007, 10:57 PM
Meg   de 'Protocala' ati auzit? nu de portocala,...   Oct 29 2007, 11:02 PM
angeldust   Cute :D Ce sa mai zicem noi de tiganii nostri :lo...   Oct 29 2007, 11:07 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 08:18 AM