![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ni se spune ca sintem egale cu barbatii!
Eu inca mai am indoieli ca am fi privite drept egalele lor... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
eu cred ca nu suntem egali si nu tb sa fim egali. mai concret
da in fata legii tb sa fim egali, tb ca si femeile si barbatii sa fie egali cand se pune problema unui concurs pe un post, cand tb sa se aduca la indeplinire actul de justitie. dar sunt si locuri in care nu ne putem pune pe picrior de egalitate 1. adica e clar ca barbatii sunt cam slabi in domenii gen : psihologie, educatie , lucrul cu oamenii. aici o femeie exceleaza si tb indrumata 2. e clar ca o femeie nu o sa lucreze in mica sau pe un pilon de radiocomunicatii sau sa dea cu flexul sau aparatul de sudura. 3. sunt si domenii in care amebii au valente. de ex IT, sau ,marketing....chiar vanzari (desi prin farmec cred ca aici femeile au un plus) Daca punem problema asa cum face cineva pe aici prin primele posturi...ca femeile sunt net superioare eu spun asa. EDITAT: Te rog sa iti RESPECTI partenerii de discutie. Facem schimb de idei, nu aruncam saminta de scandal. Multumesc pentru intelegere. Nu am vazut un Isus femeie sau un Dostoievski femeie...deci unde e superioritatea? Asa ca sa lasam astfel de heirupisme O ultima chestie. La n femei am auzit urmatorul lucru vis a vis de doctori. Deci din gura de femeie. Draga eu nu ma duc la aia....e femeie ..si barbatul tot barbat...nu ma las sa ma taie aia ca cine stie ce imi face. Ma suna cunoscut? Eu unul prefer femeile doctorite..si pana acum nu am patit nimic :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 10:29 PM |
|