![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce inseamna sa faci o fapta buna?
“Sa dai de pomana la cersetori.” Dar oare e bine? In felul acesta nu incurajam inmultirea cersetorilor? Trec pe langa ei si imi provoaca mila. Mereu bag mana in buzunar sa scot ceva marutis, dar apoi ... Citeste O fapta buna |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Hmm...o fapta buna, dragut subiect.
Cred ca am facut cateva fapte bune pana acum...unele din dorinta de a aduce un zambet - macar si temporar - pe fata unor fiinte care cereau intr-un fel sau altul ajutor. Alte fapte le-am facut dintr-un impuls si atat. Insa asa cum am facut fapte bune, asa am trait si gustul amarui datorat faptului ca unele persoane nu au stiut sa aprecieze fapta, considerata de mine buna...Si culmea e ca nu m-am lecuit! Ajut si voi ajuta in continuare... Si mai cred ceva : ca o fapta buna nu inseamna neaparat bani...poate fi si un simplu sfat dat din toata inima cuiva drag... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:08 AM |
|