![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi chioarie matele de foame (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu mi-am gasit momentul potrivit sa ma uit la poze (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fain arata cozonacul, Kaluaaa! M-as apuca si eu sa il fac instantaneu, insa eu nu ma prea pricep la aluaturi dospite. De fiecare data cand am facut paine, mi-a iesit ca un pietroi. Insa mi-am propus sa nu ma las, vreau sa invat sa fac si eu paine si alte cele.
Pliculetul de drojdie uscata al meu are 6g, e suficient oare pentru cozonacul crapat? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ce fain arata cozonacul, Kaluaaa! M-as apuca si eu sa il fac instantaneu, insa eu nu ma prea pricep la aluaturi dospite. De fiecare data cand am facut paine, mi-a iesit ca un pietroi. Insa mi-am propus sa nu ma las, vreau sa invat sa fac si eu paine si alte cele. Pliculetul de drojdie uscata al meu are 6g, e suficient oare pentru cozonacul crapat? am luat intr-o doara drojdie la plic dr Oetker (imi plac toate cele de la marca asta) si s-a umflat de numa. Taina este sa lasi coca sa dospeasca bine si dupa framanatat si in forma. Altfel iese pietroi. Drojdia asta nici macar nu trebuie lasata la dospit separat, se amesteca in coca si de-abia apoi o lasi la hodinit. Al meu s-a umflat bine doar c-a iesit stramb pe langa ca era crapat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (vezi la poze) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-am vazut, Cleo, tu esti mare experta in bunataturi. O sa fac si eu cozonacul asta. Sper sa nu fie inca un exemplar la colectia mea de pietroaie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:06 PM |
|