![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Buna dimineata, frumoaselor! Ce zi frumoasa :)
Tits, taratele de grau le gasesti la orice plafar - sau ar trebui. Eu le-am luat de la Unirii, ditamai punga de tarate si am dat 3RON. Si ciresica ti-a zis bine, iti umezesti fata si iti pui in palme taratele si te freci usor, cu rabdare pe fata, sau pe zonele mai problematice. O sa incerc si eu tarate cu miere, ca vad ca lumea e incantata de rezultate. Si apoi poti sa pui un pic de banana pe fata, daca nu vrei crema. Eu una prefer banana si din cauza ca n-am crema :(. Ciresica, mersi de raspuns. Sunt niste gamalii de bubite, care se vad doar de aproape si in lumina. Cred ca mai am niste Skinoren prin frigider, daca n-a expirat o sa-l incerc. Sau daca scap de lenea asta si de somnu asta care ma tot invaluie, o sa incerc si cateva comprese cu ceai. Pupicei la toatele :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:46 PM |
|