![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai m-am decis sa fac o ciorba de burta de Pasti, ieri cand era sa-mi cada in cap punga cu burta din congelator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o fi fost vreun semn? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) noi suntem cu totii mari amatori.
voi cumpara drob de miel de la romanul nostru din piata si as vrea sa fac o tocanita de miel, ca asta-i place mamei (friptura am tot facut in fiecare an). dulce, am sa incerc pentru mine ceva confrom Monti (imi face cu ochiul ultima reteta de praji pusa de Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) si in rest, nu stiu, precis ca va face mama cozonac. This post has been edited by pescarush: Mar 27 2008, 06:16 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:54 PM |
|