![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-March 08 Member No.: 3,577 ![]() |
ei bine,si eu la fel ca si altii,mi-am facut un cont pentru a putea sa imi expun nu doar parerea,ci felul in care vad eu aceste relatii. diferenta de varsta intr-un cuplu nu ar trebui sa te influenteze deloc,deoarece cand auzi....ea are 37 de ani si el 22...primul lucru care iti trece prin minte este ca cei doi nu se potrivesc deloc,insa,nu intotdeauna este asa,asta e doar o varsta fizica,nu e varsta intelectului lor,nu intotdeauna barbatii se dezvolta mai greu,exista si exceptii,cei doi poate ca se iubesc cel mai mult dintre toti oamenii,si nu ai cum sa stii. mai este ceva,nu iti alegi un sot sau o sotie in functie de ce zice lumea,il/o alegi deoarece e persoana iubita,alaturi de care vrei sa iti petreci toata viata,aceasta persoana iti va fi alaturi la bine si la greu,la tinerete si la batranete,si nu lumea,deci,daca va iubiti varsta nu conteaza,important e sa fiti voi fericiti,si parerile altora nici nu ar trebui bagate in seama.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:30 PM |
|