![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu tre' sa-mi iau casa, se pune si asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte..nu stiu cat o sa te ajute, dar o sa-ti zic si tie sfatul pe care i l-am dat prietenei mele care e oarecum intr-o situatie similara.
Ea are un apartament in Resita care valoareaza cam 35.000 euro daca gaseste cui sa il vanda. Singura ei familie e maica-sa, care munceste in Italia si o sa mai stea pe acolo cam 2 ani. Ea are un salariu destul de mic, dar o mai ajuta si maica-sa cat poate, nu prea mult oricum. Ea sta acum in chirie la o prietena si plateste f putin (150 RON + cheltuieli). Eu am sfatuit-o asa : sa vanda apt de la Resita + inca vreo cateva mii de euro economii facute de maica-sa sa puna avans la banca si pt restul sa scoata un credit. Sa cumpere un apt cu 2 camere decomandat intr-o zona bunicica din TM (care se ridica la cca 80.000 euro in cazul in care nu e renovat si fara nimic in el)....si sa dea acest apartament in chirie. Chiriile sunt destul de mari in zonele bune, clienti sunt mereu destui si apt cu 2 camere decomandate cele mai cautate. In felul asta ar putea lejer sa plateasca rata la banca din chiria pe care o ia pe apt ala. Intre timp ea sa stea tot unde sta acuma, iar peste 2 ani cand se intoarce mama-sa din Italia, cu banii ce i-a mai strans si ea pe acolo si ce mai reuseste sa puna si ea de-o parte aici sa mai achite o parte mai maricica din credit sau chiar tot si sa se mute in sfarsit la casa ei. Stiu ca e cam alambicat dar cam asta e singura solutie viabila ce am reusit eu sa o gasesc. Posibil sa fie si altele mai bune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:52 PM |
|