![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu tre' sa-mi iau casa, se pune si asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
merci ange, dar la mine e si mai complicata treaba. ai mei vor vinde apartamentul lor din dragasani, dar nu vor lua decat 30.000 de euro pe el (asa sunt preturile in provincie). pentru restul de bani va face fratele meu un credit (el poate sa aranjeze cu cei de la munca sa ii treaca in contract orice suma ii trebuie pentru un credit ipotecar, plus ca oricum el castiga mai bine) pentru ca eu nu pot in acest moment. am vb cu ai mei si cel mai probabil voi face un act notarial cu fratele meu in care sa se specifice suma cu care am contribuit eu la achizitia apartamentului, suma lunara cu care voi cotiza pentru rata la banca, iar atunci cand voi pleca de acolo el va trebui sa ma dezpagubeasca. daca ar fi acum sa iau cei 15.000 de euro care mi se cuvin din apt alor mei, nu as reusi sa fac nimic pentru ca nu am de unde sa fac rost de bani pt o garsoniera. daca ii dau fratelui meu, o sa ii cer inapoi atunci cand voi putea sa fac un credit sa imi iau ceva numai al meu, oricum nu am de gand sa mai locuiesc cu el multa vreme, deja mi s-a luat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deocamdata nu vad alta solutie :|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:06 PM |
|