![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu tre' sa-mi iau casa, se pune si asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu ar trebui sa incep tot cu casa..Aceeasi situatie si aici.
In Buc sunt niste preturi groaznice, exagerate rau de tot, chiar pentru locuinte care nu au nimic comun cu luxul. Si eu vreau casa mea, pe care sa mi-o mobilez eu cum vreau, sa investesc in ea..m-am saturat de chirie!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Buc asta e de tot cctul..scuzati expresia.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar noh ce ii intereseaza pe ei, in afara sa impresioneze niste straini in cadrul preaminunatului lor summit? Ca doar ne situam pe acelasi nivel cu Budapesta, Madrid sau Paris!! La capitolul preturi bineinteles, nu altceva! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Anjel, I envy you! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Scuzati inversunarea... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:32 PM |
|