![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Stiu ca e o intrebare mult prea personala ca cineva din afara sa poata sa-ti dea un raspuns, dar va intreb pe cele care aveti copii si care puteti compara situatia de acum cu cea de dinainte. Elene_ni poate-mi dai si tu un sfat, ca am vazut ca fetei din "ma marit " i-ai spus sa mai astepte cu copiii si banuiesc ca stii de ce i-ai recomandat asa.
Eu implinesc in mai 27, iar sotul meu 28. Amandorura ne plac la nebunie copiii si ne dorim tare, tare mult insa parca as vrea sa mai stram si asa. Anul trecut am pierdut prima sarcina din viata mea, am fost extrem de deznadajduita si am zis ca imdeiat dupa perioada de pauza care se impune vom incerca din nou, dar acum parca mi-a mai pierit elanul. Acum imi doresc si sa-mi schimb serviciul, parca nu mai suport aici unde sunt, vreau in alta parte unde sa fiu platita pe masura muncii mele. Bine, ma gandesc ca si daca mi-as schimba srviciul as putea la scurt timp sa raman insarcinata si as avea asa si o satisfactie profesionala. Avem posibilitatea cat de cat pt un copil, avem o casa, mai tarziu va trebuia sa o impartim cu sora mea, insa nu ne zoreste nimeni, e si ea casatorita si are casa de la sotul ei (apartament vreau sa zic) deci cat de cat e bine dar ,sincer, nu stiu ce sa fac. Parca as vrea sa mai avem timp si bani pt noi ca dupa ce vin copiii, ei sunt prioritatea. Poate nu o sa radeti de mine. Va sarut ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE VisNetic, viata sexuala se schimba in rau dupa ce ai un copil? Ca ceva-ceva sigur se schimba... insa ma intereseaza ce schimbari sunt atat la femeie cat si la barbat... Si nu ma refer numai la faptul ca nu mai aveti CAND... ci la dorinta, atractie... :-X kiar daca intrebarea nu-mi este adresata, sper ca nu te vei supara ca raspund eu:DA, viata sexuala se skimba inca din timpul sarcinii, inca din primele saptamani, dar calitatea depinde NUMAI de cei doi parteneri.imediat dupa ce ai ramas insarcinata, in primele 3 luni de obicei, corpul femeiii este supus pe de o parte unor skimbari hormonale intense, asocoate cu stari de somnolenta, cu stari de voma, discomfort al sanilor, uneori balonare, stari emotive (acum treci dintr-o extrema in alta, caracteristica de altfel pentru intreaga sarcina), dar, repet, aceste caracteristici sunt generale...se poate sa nu ai nici un simptom enumerat de mine,s e paote sa le ai pe toate, si inca cateva in plus. deci, in primul trimestru de sarcina, sunt sanse mari ca femeia sa nu aiba kef de sex(dragoste mai bine spus) atat din cauza oboselii, cat si din cauza framantarilor interioare:"voi fi o mama buna?", "pastrez sau nu copilu?", "ce va zice X sau Y?" si cate si mai cate intebari. urmeaza apoi trimestrul II de sarcina, asa numita "epoca de aur" a sarcinii, cand libidoul femeii e intr-o continua crestere, iars exul poate fi practicat cu o oarecare grija sa nu creeze discomfort mamei, nicidecum fatului, care nu simte decat emotia mamei, nimic altceva... ATENTIE: in caz de serclaj se interzice practicarea activitatii sexuale cu penetrare pana dupa nastere. in al trimestrul III de sarcina sexul poate fi incomod din cauza lipsei de "spatiu", burta ocupanad o "arie" extensa :P...dar daca exista dorita, pe undeva tot se va gasi o cale de rezolvare :P dupa anstere, oricat de bine v-ati simti, ideal este sa respectati cele 6 saptamani de abstinenta pe care vi le indica medicul, pentru a va feri de infectii (uterul nu este retras complet, daca v-a fost facuta o epiziotomie, aceasta creeaza un usor discomfort la inceput, pana se cicatrizeaza, apoi sunt lohiile (o scurgere vaginala pe care o veti avea inca imediat dupa nastere si va dura cateva saptamani...difera de la organism la altul.... iar dupa cele 6 saptamani, daca aveti kef, puteti face sex/dragoste in voie, numa' k iarasi va urma o perioada destul de dificila pentru ambii parteneri,pentru ca oboseala si stresul isi pun amprenta asupra activitatii sexuale intr-un mod cert, femeia este extrem de sesibila, extrem de emotiva, are nevoie de tandrete, de atentie, nu de o "tavaleala" ca altadata.... apoi, dupa cateva luni (in functie de fiecare), activitatea sexuala isi revine la normal, dar nu la acel normal de dinainte de casatorie, cand fiecare e la el acasa si partenerii se vad de cateva ori pe saptamana...nu stiu cum sa explic...sexul dinainte de casatorie parca are alta intensitate,e insotit de alte sentimente, dupa casatorie se skimba (si iarasi spun, se poate skimba atat in bine, cat si in rau....acest lucru depinzand numai si numai de intelegerea, comunicarea si sentimentele celor 2 parteneri)... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:53 AM |
|