![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am scolioza de ceva vreme, acum cativa ani am facut recuperare si se mai ameliorase gradul de deformare, insa nu am mai avut timp sa continui tratamentul inceput si iata ca acum am iarasi probleme cu coloana. Ma doare spatele daca stau prea mult timp in picioare, daca fac efort sau daca stau prea mult pe scaun fara spatar etc.
Am auzit de existenta unui Kosmodisk, insa prezentarea de pe site-ul lor tot nu ma convinge ca va fi eficient. Am mai gasit pareri pe un singur forum, insa 80% erau negative. In elady am mai multa incredere, de aceea va intreb: Ati folosit Kosmodisk, este eficient sau nu-si face treaba? Aveti vreo recomandare de dispozitiv/aparat sau ce o fi el pentru coloana, eficient si bun? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lexie, nu vrei sa auzi parerea mea: eu nu cred in minuni. Daca durerea lombara exista, e cazul sa mergi la medic sa vezi ce o produce si sa elimini cauzele. nu doar sa tratezi efectele.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum vreo 6 ani in urma unor analize la plamani coloana mea nu era dreapta, doctorita mi a zis clar fara tocuri mari, sa stau dreapta si sa fac sport
acum am vazut ca s a remediat in sensul ca la pipait nu se mai simte aceea mica curbura iar daca ma uit in oglinda e dreapta doctorita a spus ca in momentul cand sunt gravida se va accentua , din ce am citit si fara sa fi gravida cu timpul se va modifica in rau, dar exista si exceptii tu cu ce perna dormi noaptea?, eu am una mica de tot si evit sa dorm intr o parte mai mult pe burta si spate asa e bine cat despre kosmodisc nu stiu mai bine intreaba un medic abdomenele ajuta mult fa zilnic vreo 200 sau macar de 2 ori pe saptamana |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:52 AM |
|