![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
buburuza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) rad aici de una singura, mi-a trecut si somnul.
sa va spun ce "complimente" am primit si eu azi de la copii. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) in general, nu le plac supele, ca asa "se poarta" pe-aici. asa ca, nu prea-i mai chinui, le fac o data pe saptamana, sa le ajunga pe vreo 2 zile. le-am facut ieri supa de cartofi (ca asta le placea, tineam eu minte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). au mancat ei asa mai fara entuziasm ieri, nu prea au comentat. azi, supa din nou. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) n-au indraznit sa deschida gurile pentru comentarii, dar in momentul in care am constatat ca a mai ramas si pe maine, zice cel mare: "putem sa luam un purcel, in loc de caine?" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dupa alte cateva minute, cel mic cere ardeii iuti, zicand: "it tastes terrible without hot peppers!" cateodata imi vine sa nici nu mai fac mancare. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) adevarul este ca-mi venea sa rad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si chiar n-a iesit rea supa, dar asa sunt copchiii mei, niste mofturosi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:42 AM |
|