![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, sa va povestesc eu cum i-am oferit sotului meu, pe vremea aia prietenul meu, prima cafea....deci, eram studenti, el imi facea curte, asa ca l-am invitat la o cafea in camera de camin...mde, eu eram constanteanca, nu se gaseau de nici unele, asa ca produsele aduse de mine "de la mare" erau la mare cautare, respectiv cafea, guma de mestecat, sucuri la cutie, etc...mdaaaaa...in camera erau si colegele si prietenele mele, fiecare in patul ei, cu o figura de "mimosa pudica" toate...cica citeau...pe naiba, erau concentrate sa asculte tot ce se intampla pana in ultimul cromozom din ADN-ul lor...si pun eu de cafea la ibric pe resoul din dotare...ok....fac cafeaua cu zahar, asa cum am vazut la tata - eu nu eram bautoare de cafea pe vremea aia, o pastram doar de "protocoale" - iar la sfarsit adaug.....mai, rad si acum, numa' cu gandul la mutra lui "amore puro"!!!! - esenta de rom, vreo juma' de sticluta.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu il vazusem pe tata ca pune rom, da' rom rom, nu esenta, si ce mi-am zis, unde merge romul, merge si esenta....si ii ofer lui mr wise cafeaua ca si cum ii ofeream cescuta de sake, stiti, ritualul ala japonez....nu va spun ca putea a rom in toata camera....astea erau moarte de ras, da' nu scoteau un sunet, fiindca stiau ca le ia mama naibii daca-mi strica momentul magic...ca doar eram in "vrajeli"....ia iubitul meu ceasca, inghite prima gura....iar rad!!!...se aude in toata camera doar cum aluneca inghititura aia pe gatul lui...ok....incearca si pe-a doua....va spun, parol, se auzea cum incearca sa alunece pe gat, dar se impiedica in omulet...saracul omulet din gatul lui, cred c-a fost in coma de esenta de rom pe putin o saptamana... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...ok, gagicile erau cu lacrimi in ochi de ras, da' nu au scos un sunet. Ei, iubi al meu a suportat cu stoicism prima mea cafea daruita lui deeply from my heart, inghititurile lui au fost singurele zgomote auzite in camera aia atunci, da' ma iubeste si acum si bea numa' cafea facuta de mine! Sa-mi traiasca!
Mai, mi-au dat lacrimile de ras amintindu-mi de momentul acela "feeric"... This post has been edited by dr_wise: Apr 1 2008, 07:40 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:43 AM |
|