![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mare zarva mare, nu ma pot opri din vorbit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Diferente si asemanari, pro si contra, minusuri si plusuri, o comparatie se vrea acest topic. Binenteles ca puteti da si sugestii pentru ce se poate face sau asa da si asa nu ca tot e la moda zilele astea. Sa mai vedem si noi pe unde se merita sa ne petrecem vacanta estivala. In ultimul timp vad ca tot mai multi romani prefera litoralul bulgaresc si nu pot sa zic_ca ii condamn. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Am fost eu asta vara la Nisipurile de aur, in Bulgaria. Ne-am hotarat asa dintr-o data sa dam o fuga doar de o noapte..sa vedem si noi de ce-i lauda lumea asa tare. Ce am gasit : o curatenie impecabila, servirea ireprosabila, preturi incredibil de mici in comparatie cu litoralul nostru. Am tinut mortis sa stam la un hotel de 4* cu vederea la mare si am gasit cu 50 de euro camera dubla/noapte! La noi in Mamaia cu banii astia te cazezi intr-o mizerie de camera de 4 mp, cu baie murdara si eventual comuna. Beach-baruri foarte sic peste tot, piscine, cluburi faine cu preturi mici, apa foarte curata, nisipul foarte fin, plajele amenajate si intretinute. Chiar am avut senzatia ca nu suntem la marea neagra ci undeva, departe! La cateva zile dupa plimbarica asta ne-am plimbat un pic in Mamaia si ne uitam scarbiti la terasele anoste cu scaune de plastic si la toata mizeria din jur. Diferenta este foarte mare. Sincer, nu-i inteleg pe cei care vin din tara de departe si se opresc pe litoralul nostru cand ar putea sa mai faca 150 km si ajung in alta lume. Mai ales ca sunt atatea oferte, biletele luate prin agentii ofera all inclusive la preturi mai mult decat decente. A mai fost o faza tare, cum am trecut granita inapoi pe la vama veche ne-a si lovit mirosul de alge imputite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:28 AM |
|