![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul este alcatuit si destinat declaratiilor, "perlelor" politicienilor, persoanelor si personalitatilor, bilbelor, ineptiilor, agramatismelor si gafelor furnizate de si prin mass-media.
Adica genului de afirmatii fara cap si fara coada pe care le tot auzim si de care ne tot minunam. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) In seara aceasta Becali ne avertiza ca Romania e in pragul "becalizarii" iar un nenea de la ProTV ne spunea ca oamenii s-au apucat sa invete "tabla adunarii si a inmultirii". (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cele mai reuşite freze ale Rihannei
Celebra cântăreaţă a ştiut de-a lungul timpului să se pună în valoare. Ca un adevărat cameleon, ea adoptat freze diferite apreciate de specialişti. Urmăriţi aici cele mai bune coafuri pe care le-a avut Rihanna. Din link descoperim si titlu` oriJinal cele-mai-reusite-freze-ale-lui-rihanna.html sursa:protv (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tot din prtv: Summit-ul tinerilor Atlantişti si sa nu uitam de Shakira şi Beyonce au avut cel mai sexi videoclip din 2007 ...tot protv... dintr-o oferta de job, fisa postului include: "Vizite la clienti si prezentare de produse si servicii - catre clienti majori" din alta: Realizarea de activitati administrative: aprovizionarea rafturilor, actualizarea preturilor la raft etc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) una taaaaaaaaare! Sânziana Buruiană, preşedintele Partidului Fotomodelelor, este mereu prevăzătoare. "Întotdeauna port centura de castitate în maşină, pentru că prietenul meu conduce cu viteză şi nu vreau să risc". De la atâta prevedere, ne vine să ne băgăm în portbagaj... dar o urmărim mai departe: "Am înfiinţat Partidul Fotomodelelor, ca să lupt pentru drepturile persoanelor frumoase. Pentru a fi în temă, am făcut personal sondaje de opinie." Oare unde se terminau cercetările de teren? sursa: jurnalulRO |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:45 AM |
|