![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
valeu ce ma speriesi de pisi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
scuze de offtopic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
eu si mandrul meu suntem de-o varsta...deocamdata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
el e cu 9 luni (haha) mai mic, si dupa ziua lui in februarie suntem de-o varsta pana vine ziua mea in mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi place ca suntem de-o varsta ca suntem la acelasi capitol in viata, si de cand ne cunoastem (de la 16 ani) am impartit experiente pe care le aveam amandoi ca asta era varsta - liceul, facultatea, apoi dating while students, apoi tineri casatoriti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , si acum amandoi iar studenti... Totusi, chiar daca suntem de-o varsta, el a avut inaintea mea o experienta care l-a maturizat: si-a pierdut mama la 14...si deci mai tot timpul a fost mai matur ca mine, si cand mi-am pierdut si eu tatal, mi-a prins tare bine sa-l am langa mine... Deci eu as zice ca ajuta sa fie varsta apropiata (si ai mei au aceeasi diferenta de varsta) dar cred ca mai important este sa nu fie diferente prea mari in stadiul de maturitate si in experiente de viata si scopuri... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:25 PM |
|