![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Am cautat pe site un topic legat de Power plate si nu am gasit, in cazul in care nu am cautat cum trebuie imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ce stiti de Power plate? Eu mi-am facut azi abonament pt 10 sedinte, e total diferit fata de cum imi imaginam eu ca este, vreau sa stiu daca l-a mai incercat cineva, rezultate si eventuale contraindicatii. Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Spre rusinea mea, habar n-am ce e.
Pana ma informez, spune-mi ce te asteptai sa fie si ce s-a dovedit a fi? Rectific dupa ce-am vazut despre ce e vorba. Am auzit de metoda de la o colega mai in varsta, care are si probleme cardiace, si asta e singurul tip de gimnastica reomandat de doctor pentru ea. Spune-mi daca gresesc, Princess! Eu auzisem ca aparatul pune muschii in miscare si nu il costa pe om prea mult efort. Zgaltaiala dureaza 15-20 de minute, pentru ca altfel produce ameteli. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:05 AM |
|