![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Am cautat pe site un topic legat de Power plate si nu am gasit, in cazul in care nu am cautat cum trebuie imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ce stiti de Power plate? Eu mi-am facut azi abonament pt 10 sedinte, e total diferit fata de cum imi imaginam eu ca este, vreau sa stiu daca l-a mai incercat cineva, rezultate si eventuale contraindicatii. Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Nu stiu care e politica sitului cu link-urile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Totusi, aici un link EDITAT Este vorba de un aparat care vibreaza, prin aceste vibratii se contracta muschii si asa ajungem la antrenament. 10 minute ar echivala cu 1 ora jumate, nu prea cred eu asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa, nu ma asteptam sa obosesc, aici chiar a fost o surpriza, mi se facea sete, am transpirat putin, data viitoare imi iau si un prosop mic, am facut si un soi de febra musculara, si dupa antrenament am avut o stare de bine extraordinara, asemanatoare starii de bine dupa ce tragi de fiare insa net superioara starii de bine de dupa cardio de pe bicicleta. De cand am ajuns acasa tot citesc despre acest Powerplate si am gasit si commenturi cum ca nu ar fi bun de nimic in lipsa unui antrenament serios de fitness (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , acum ramane de vazut, abonamnetul oricum e platit. Cum am zis si mai devreme, te zgaltie bine, eu nu am realizat pe moment, insa dupa ce am terminat antrenamentul am realizat cat de solicitati fusesera muschii Un mare plus este senzatia extraordinara de dupa antrenament, daca zici ca prietenei tale i-a fost recomandata aceasta miscare de catre doctor m-am mai linistit, imi era un pic frica de reactiile adverse, care or fi alea?? This post has been edited by Fanny: Apr 3 2008, 09:25 PM
Reason for edit: fara linkuriromanesti,Printeso
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:04 AM |
|