![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
In curand as vrea sa fac o vizita "la frizer" , insa nu stiu unde...si parca nu as vrea sa raman traumatizata pe viatza in urma unei astfel de vizite :frustraree: ... voi unde "ciuntiti" din podoaba capilara? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Da, eu ma duc de mult timp la Abbate. Era acolo o tipa, Mihaela (inalta, solida rau), care facea niste coafuri super.
Ultima oara insa am fost sa imi aplice vopsea galbena peste satenul meu, ca sa se mai deschida putin. Nu s-a vazut nici o diferenta si am dat banii degeaba. A fost vina coafezei, o pustoaica, care a insistat sa aleg o nuanta prea inchisa de blond. Asa ca am dat 600 000 degeaba. Manicura este 120 000 (si nu mi-a placut, mi-a lasat portiuni de unghie nedata cu oja, mi-era si rusine sa ma duc la birou a doua zi), plus ca mi le-a scurtat de imi venea sa plang, ca ma straduisem sa le cultiv(manusi de menaj, ulei de masline...). La spalat, dupa ce m-a dat cu balsam, mi-a pus o solutie de vopsea cu apa( nuantator cica), pe care nu mi l-a clatit. Asa ca am avut parul sarma pana m-am spalat pe cap. Acolo costa si samponul si basamul separat, si uscatul cu foenul, si aerul pe care il respiri! E bine insa ca m-au primit, desi intarziasem o ora fata de programare. Solarul lor e super. Acum, de cand au modernizat salonul, au preturi maricele la toate alea. dar pt un tuns, o atentie, o maslina merge... E curatel, arata cat de cat a salon normal, nu a grajd de luat lana de pe oi, ca altele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:29 PM |
|