![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
E unul dintre cei mai tari Psalmi...baga si 9, 31 si 34 ;)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 5-April 08 Member No.: 3,638 ![]() |
[/color]S"]
E unul dintre cei mai tari Psalmi...baga si 9, 31 si 34 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Buna! Rugaciunea este foarte inportanta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poti sa te rogi oriunde.. singur/a in odaita ta sau oriunde.. stiu ca multe persoane spun Tatal Nostru . da este foarte bine. dar nu este de ajuns doar atat.. spunem Tatal Nostru dar mai trebuie sa zicem si altceva in primul rand sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ca a avut grija de noi in timpul zilei, pentru frumusetile de afata natura,vremea frumoasa. etc. se indura de noi toti. si sa ii multumim pentru paine si pt apa. pt ca suntem sanatosi, si chiar daca nu prea suntem sa ne multumim si asa. sa ne ajute pe ziua urmatoare sa fim cuminti sa aiba grija de noi, sa ne sprijineasca. Rugaciunea este comunicarea cu Dumnezeu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El asculta rugaciunea ta, iti raspunde la intrbarile pe care i le pui,iti vorbeste .. si iti vorbeste prin ceva care sa intelegi .Dumnezeu este minunat. Su trebuie sa luam aminte la cuvantul Lui ,care este Biblia... trebuie citita macar putin in fiecare zi .. si sa iei invatatura si aminte .. te invata multe... Poti sa te rogi seara,dimineata(sa ii multumesti pt ca a avut grija de tine cand ai dormit,ca te-ai trezit sanatoasa,nu sa intamplat nimic peste noapte), in timpul zilei oricand ai nevoie si nu doar la necaz ci si la bucurii. Sper ca ai luat aminte la vorbele mele. Multumesc.Sper ca v-am ajutat cu ceva.Numai bine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:23 PM |
|