![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Am facut o operatie estetica de marire a sanilor,si,credeti-ma ca nu am fost nici "macelarita",nici nu am vreo problema emotionala si nici nevoie urgenta de psiholog sau psihiatru.Am fost la clinica respectiva si am discutat civilizat despre riscuri,in primul rand si apoi despre beneficii,daca le poti numi asa,am fost tratata ca o persoana normala care pur si simplu dupa o sarcina si alaptare nu se mai simtea bine in pielea ei(asta fiind motivul pt care am facut operatia).Ma simt extrem de bine in pielea mea acum si nu regret nici o clipa alegerea pe care am facut-o acum aproape 1 an de zile,asa ca eu le sfatuiesc pe cele care vor sa faca acest lucru sa-l faca cu curaj,sa se documenteze inainte despre riscuri si ce sa le zic:BAFTA! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Di, nu neaparat poate sti doctorul daca s-a lasat ea de fumat sau nu. ea vrea sa se opereze la MV, la clinica lui nu se fac analize, el doar ii da o lista cu ce tip de analize trebuie sa faca ea si pe lista aia nu apare nici un test de nicotina. chestia cu lasatul de fumat este o recomandare, e de preferat sa se lase, insa doctorul nu va sti ca ea nu a renuntat.
acum vreo 2 ani am vazut o tipa care s-a dus la MV sa isi scoata siliconul din buze, pentru ca se infectase. nu ati vrea sa stiti cum avea fata... era umflata si o durea ca naibii. pe mine ma batea gandul sa imi injectez buzele (mai aveam si un boyfriend care imi spunea ca am buze de femeie a dracu), dar dupa ce am vazut-o pe femeia aia mi-a zis doctorul sa-mi iau gandul. in cazul buzelor, cele mai sigure sunt tot implanturile cu grasime proprie, chit ca nu sunt permanente. insa de la silicon sau alte balarii artificiale poti avea surpriza sa te infectezi super usor, chiar si de la intepatura perilor unei periute de dinti. cum eu am un tic cu muscatul buzelor pana cand da sangele, un implant permanent ar fi ultimul lucru de care as avea nevoie. am in schimb o ditami lista cu ce upgrade-uri mi-as face, insa nu sunt urgente, am si zile cand ma uit in oglinda si nu se sparge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:32 PM |
|