![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Cu siguranta ca din trusa de machiaj a multor elady-uri nu lipseste tusul.
Ce fel de tus folositi? Pensula/Carioca/ tus clasic? Ce firma v-a incantat "pleoapa"? Spuneti-ne si noua! Eu nu folosesc, pentru ca din pacate imi tremura mana. dar as vrea sa exersez pentru reusita! Poate imi dati si niste sfaturi.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
De foarte multi ani folosesc tusul, creionul f rar, nu am precizie, nu stiu sa lucrez cu el si nu-mi place cum se vede, probabil si forma ochilor conteaza f mult. Foarte multumita sant( de fapt, de fiecare data reveneam la el) e cel de la Rimmel. Nu se intinde, nu se curata in timpul zilei, nu mi-a iritat ochii si imi place pensula care e destul de fina si iti poti trasa liniile f fin sau dupa caz.
Am o intrebare pentru cele care au folosit tusul de la YSL- EYELINER MOIRE....ma tenteaza mai nou culoare 06- chocolate reflections...adica e maro inchis? Asta mi-ar place, numai sa nu fie maro deschis ca am ochii verzi si cred ca as arata f comic. Si sa nu fie asa sclipicios ( era unul la l'oreal si nu prea mi-a placut). Numai pe negru am mers de aici dilema mea, nu stiu cat de inchis este ca nuanta. Din ce vad pe strawb. arata bine si pensula imi place dar ce vezi nu e si in realitate uneori. Am mai dat eu chix cu rimelul Hypnose si parca nu as vrea sa arunc banii aiurea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:31 PM |
|