![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
in cazul in care problema este intr-adevar de sanatate (spui cate deranjeaza la spate), trebuie sa fii vazuta d e un medic, sa vezi daca ai ceva probleme la coloana, daca necesiti un tratament anume, poate numa' bai de sulf sau gimnastica medicala sau, de ce nu, pur si simplu gimnastica pentru intarirea muskilor spatelui.asta in cazul in care nu doresti o modificare a sanilor, cum ti-a fost sugerata.nu stiu amanunte despre operatiile la sani, dar din ce am citi, mi se apr periculoase (in cazul in care e vorba numai de un complex).
apoi, da-na mai multe amanunte:durerile de cand le ai?in general, sanii mari au persoanele cu o constitutie mai robusta, rar intalnesti o persoana silfida, la 45 de file cu cupa E.... ai slabit brusc si acum, dupa pierderea kilogramelor nedorite a aparut discomfortul? ai mai avut asemenea dureri si in timpul adolescentei, eventual la sfarsitul adolescentei? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:22 AM |
|