![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, mi se intampla un lucru ciudat si nush din ce cauza:zilnic, beau extrem de putina apa (nu imi place apa, si nici nu da semne organismul cum ca ar avea nevoie, desi stiu consecintele).in ciuda faptului ca nu ma hidratez cum trebuie, cand pun mana pe piele, in special pe picioare, raman urme albe...cica apa este retinuta in organism, in loc sa fie eliminata.
stiti cumba un remediu impotriva retentiei de apa, sau ceva ceaiuri?cele diuretice sunt bune? multumesc anticipat :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Alexa, stii ce-i curios?Sare nu mananc, decat foarte rar, sau mai bine spus sarat nu mananc..in skimb mananc (rar ce-i drept) extrem de condimentat.
apoi, daca beau 2 pahare de apa, merg la toaleta de cateva ori....deci elimin apa respectiva. in skimb, daca nu beau apa, nu merg nici la toaleta, deci nu elimin nimic, organismul nu cere apa, eu detest sa beau apa (acum incerc cu ceai de cirese amare) ,dar la palpare raman urmele albe. merg de acteva zile si la electrostimulare pentur tonifiere, nu pentru slabit, si transpir mult in zina taliei, unde de fapt si de drept nu am depuneri de grasime, iar eu am o talie de copil (fuste de copii de 12 ani imi vin de minune pe talie).... in cursul zilei, daca ma agit, de ex.sa duc carutul afara, sa-l urc, sau cand plange bebe, transpir de nu se poate, sunt fleasca, iar trasnpirantia este urat mirositoare (cei din jur spun ca nu miros, dar eu simt mirosul neplacut, poate si din cauza bilei care detecteaza orice firicel de miros neplacut). deci: nu beau apa, nu merg la toaleta des, nu manac sarat, DAR traspir si mai si pastrez apa in tesuturi....grrrrrrrrrrrrr....ce situatie.... cu ceaiul de soc si coada soriceluluiajuta-ma un pic: sunt amare, sau au un gust nasol?te intreb tot din cauza binei, k nu suportagusturi tari, amare,dulci, dar in skimb gusturi acrisoare sau acre, DA.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:51 AM |
|