![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Flory imi pare rau ca ai inteles gresit ceea ce am spus eu.
Spuneam si la topicul despre operatii estetice...am cunoscut oameni care au avut complexe mari si au trecut peste ele cu ajutorul unei astfel de operatie. Stiu ce inseamna sa ai complexe din cauza sanilor mari(am 50 de kile si cupa E...cum a spus elle sunt o raritate,nu ma consider insa diforma).Problema e ca depinde f mult si de partenerul tau.Din fericire eu am avut si am langa mine oameni care ma fac sa am o atitudine ok fata de acest lucru. O operatie la medicul Bratu costa si repet ce au mai spus si fetele nu sunt cele mai agreabile operatii,am o colega care s-a interesat.Daca as avea bani la discretie si luxul de a-mi permite sa am timp sa ma refac dupa oepratie cum trebuie nu as ezita o secunda.Insa lumea din jurul meu m-a facut sa ma accept asa cum sunt si sa gasesc in defectul asta si parti bune. I-am trimis catalinei siteul clinicii lui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 08:44 AM |
|