![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Nu.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , a mea e mustaciaosa negru cu alb care se alinta in toate pozitiile... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . am poze cu ea la topicul cu poze cu animalutze.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si stai sa ne intelegem.... a mea e maidaneza 100% ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , numai ca s-a transformat intr-o lady... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Iar Blue...e un lord, ce sa mai... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , l-am vazut si eu in pozele in care era in mari tandreturi... Off topic: multumesc Fanny... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma duc sa vad ce scrii dincolo... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:39 AM |
|