![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Dragelor, de cand am nascut, nu-mi mai gasesc deodorant care sa ma multumeasca.Inainte de nastere foloseam Glacier-ul ala de la oriflame, barbatesc ce-i drept, care m s-a parut exceptional cativa ani buni.Acum l-au "imbunatatit" atat de bine ca nu mai tine asa mult.
acum nu ma mai gandesc sa nu contina aluminiu sau alte minuni, vreau unul care sa tina si sa nu aiba miros, sau daca are, sa fie barbatesc, k mirosurile aste siropoase imi ternina bila. am luat de la amway cica un deo bun...bai, dupa ce ca am dat o carutza de bani pe el, mai si pute toata noaptea de mor, si nici nu ma tine 12 ore. o firma, un nume, va rog, ca nu amis tiu ce sa folosesc. citeam pe undeva de rexona cu bumbac... e grozav?eu inainte nu foloseam deo cu alcool pentru ca nu era eficinet, si nici acum nu as vrea sa contina alcool...ceva idei, va roooooooog...... si parca nici cu bicarbonat nu-mi vine s adau...nu sei ntinde k lumea...stau stresata tota ziua ca daca miros sau nu.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu ma inteleg f bine cu Dove. Si eu aveam mici probleme cu altele, dar acum se pare ca s-au rezolvat. :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:44 AM |
|