![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, mi se intampla un lucru ciudat si nush din ce cauza:zilnic, beau extrem de putina apa (nu imi place apa, si nici nu da semne organismul cum ca ar avea nevoie, desi stiu consecintele).in ciuda faptului ca nu ma hidratez cum trebuie, cand pun mana pe piele, in special pe picioare, raman urme albe...cica apa este retinuta in organism, in loc sa fie eliminata.
stiti cumba un remediu impotriva retentiei de apa, sau ceva ceaiuri?cele diuretice sunt bune? multumesc anticipat :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
h_2004, ceai de cozi de cirese am baut kiara stazi vreo 4 pahare, iar ceai de macese am mai baut mai de mult, si are gust bun si cel de macese, de fapt, ambele sunt acrisoare si revigorante...cel putin asa le percepe bila mea lenesa...
o singura problema:pe site-ul recomandat de tine am citit ca ceaiul de macese ar fi indicat si in diaree...acum sper sa nu constipe, k abia m-am vindecat de "boala"asta, dupa ani si ani de kin... multumesc pentru sfaturi :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 06:24 PM |
|