![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 13-April 08 Member No.: 3,693 ![]() |
Buna ziua, doamnelor si domnisoarelor!
Numele meu este Ana, sunt un membru nou al acestui forum si as vrea sa stiu daca, din experientele vostre, se poate organiza o nunta ieftina si frumoasa. Eu si logodnicul meu planuim sa ne casatorim anul viitor, dar din pacate nu avem o situatie materiala prea buna...Pe langa asta, lista noastra de invitati, ajunge undeva pe la 80-90 de persoane. Ce credeti? Avem vreo sansa sa organizam in Bucuresti o nunta cu un buget limitat? Aveti idee care sunt preturile actuale (si ma refer aici la inchirierea localului, meniu si muzica)? Multumesc si astept raspunsurile voastre. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost la o nunta dintr-asta si mesele erau sub un acoperis. Cred ca se pot inchiria si corturi (vorba vine corturi, sunt niste chestii speciale, albe, tocmai pentru mese festive in aer liber, folosite si de firmele de catering).
Eu n-as lua elevi necunoscuti pentru servit, nici nu stii peste cine dai, asta pe langa ca n-au experienta, cine stie ce bucurii mai fac. Mi-au mai venit niste idei: o sala de sport nu imensa sau sali de festivitati ale bisericii sau alor alte organizatii. Trebuie atunci acoperiti si peretii, cu satin alb cel mai bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:40 PM |
|