![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxi, io am sdesfiintat masa din bucatarie- oricum in 7 ani jumate nu stiu daca am mincat de 4 ori in bucatarie...; mi-am facut in schimb corpuri cu sertar sus si dulap jos.
Deaspura am blaturi termice care sint un excelent loc "de munci"- le-am facut la comanda, late bine! In felul asta am facut economie de spatiu si am creat niste spatii de depozitare foarte bune. Caloriferul are o masca cu blat termic sus (bun pentru pus diverse pe el) si un pic dulap intr-o parte unde iar se mai poate baga ceva. Am eu o fixatie cu spatiile de depozitare, niciodata, pentru mine, nu sint destule si nici destul de mari pare-mi-se ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De bucataria lu Cleo nici nu vreau sa comentez...e super! de vreo 3 ori mai mare ca a mea si are loc Cleolica sa se invirta.... eu de-abia am loc de o pirueta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:53 AM |
|