![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Auzi la angelu :) !Ar trebui sa ma arunc de la etaj acum.
Revin la subiect...Nu mi-e deloc lejer sa vorbesc detaliat.Povesteam cu elleni si a spus o chestiutza f ok :important e sa te accepti pe tine dincolo de orice.Ma gandesc la problema asta cred ca daca eram obsedata cu adevarat intr-adevar as fi pus bani la ciorap si as fi ajuns pe mana lui Bratu.Repet...am avut parteneri si patanii in viata asta care nu m-au facut sa ma simt hidoasa ba dimpotriva.Imi place in momentul in care reusesc sa imi pastrez greutatea sub control sa port bluze sau camasi care sa imi puna sanii in evidenta... La 18 ani mi-am facut un tatoo pe umar in ideea ca eu oricum niciodata nu o sa port rochitze cu bretele pana intr-acolo era complexul .Pe la 20 de ani aveam 1.67m si 60 de kilograme...mingiutza.A fost o vointa slabitul si incet ,incet depasirea complexului. E drept ca repet eu niciodata nu am avut dureri de spate insa intotdeauna am evitat sa fug dupa autobuz :).... Flory nu stiu daca ai inteles ceva din toata polologhia mea... Libe colega mea a fost la o consultatie la Bratu anul trecut prin primavara din cate imi amintesc operatia ar fi fost in jur de 800 de euro.Am sa o intreb maine.O alta cunostinta mi-a povestit de cineva care a facut operatie de micsorare si a avut f multe de indurat iar cicatricile sunt nasoale.Stiu ca e recomadat sa faci operatia de micsorare dupa ce ai bebe(cred ca am mai spus asta).Iti trimit privt cu siteul. Pana la urma sanatatea e pe primul plan.Fiecre din noi ne-am dori sani faini,fund bombat ,abdomen plat si cate si mai cate.Dar fara sanatatea totul se duce si mai e si personalitatea noastra... Pupici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:40 AM |
|