![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
oooooooh, minunat Kalua! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
cred ca cea mai recenta mega catastrofa vestimentara a fost anul trecut cand, profitand de faptul ca sefa nu era in tara, m-am dus la munca in niste pantaloni albi (destul de stramti) si o bluzita alba ff subtire si inflorata, dar fara bretele, era doar stransa pe sani (o sa pun poza cu ea pe grup zilele urmatoare). nush cum sa zic ca eram, flu flu, hippie, vai de steaua mea... ei, in ziua aia m-a sunat alt sef si m-a trimis urgent la seful administratiei financiare a sectorului 3. mi-a crapat obrazul de rusine cand m-am afisat la ala in birou in halul in care eram. inspiram orice, numai seriozitate nu :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 04:57 AM |
|