![]() |
![]() |
andreea ro |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
As dori sa invat limba greaca. Ma poate ajuta cineva cu site-uri sau carti on line?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
A facut cineva cursuri de limba greaca in Bucuresti sa imi recomande si mie? Si cam cat dureaza pana sa poti vorbi la un nivel cat de cat acceptabil, adica nici prea-prea si nici foarte-foarte? Strabunica mea era grecoiaca plecata din Grecia in Romania pe la 14 ani si nu isi mai amintea prea bine limba dar mi-am dorit sa pot invata cat de cat. Plus ca am fost in Grecia si deja pe strada reuseam sa descifrez literele, nu mi se parea dificil.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-April 08 Member No.: 3,718 ![]() |
Am nevoie de ajutorul cuiva! As dori daca poate cineva sa-mi traduca in limba greaca urmatoarea fraza: SUNT CEEA CE IUBESC SI CEL PE CARE IL IUBESC ESTE AL MEU. Multumesc. E-mail : editat ca ai sa primesti spam
Va rog mult daca puteti sa-mi traduceti o fraza in limba greaca: Sunt ceea ce iubesc si cel pe care il iubesc este al meu. This post has been edited by Maàt: Apr 17 2008, 06:28 PM
Reason for edit: editare mail
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:15 PM |
|