![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Haideti sa punem la un loc toate informatiile pe care ni le ofera detinatoarele...sper sa fiu si eu fericita posesoare in cateva saptamani, dar pana atunci, please, spuneti tot. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce produse aveti, ce nuante va plac si multe altele. A, si preturi orientative. Personal as dori un ruj, un fard de pleoape si un fdt, pentru inceput. Ce alteva mai recomandati? (I know...mai multe nuante de fard si mai multe rujuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
pai un singur fard e 15-16 euro. Cam scumpe, intr-adevar, dar parerea mea este ca merita. Calitativ le intrec pe cele dior, chanel etc.
Colectia mea de farduri: Beautiful Iris, Satellite Dreams, Shimmermoss, Sweet Lust, Humid, Freshwater,Naked Lunch, Bisque Un pigment, Golden Olive Si am gasit si un ruj ratacit, habar n-am de unde si cum, Relic Pun si poza cu averea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/macuri.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:46 AM |
|