![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Musaca de legume
450g vinete feliate 120g linte verde 250g ciuperci feliate 400g naut la conserva 400ml rosii tocate in conserva 600ml supa de legume 1 frunza de dafin 45ml ulei de masline 1 ceapa tocata 1-2 catei de usturoi tocat 1 lingura de bulion 1 lingurita ierburi de Provence uscate 45ml apa 300ml iaurt 3 oua 50g cascaval cedar ras sare, piper patrunjel verde - vinetele se sareaza se pun la scurs 30 minute - in timpul asta supa de legume, lintea si foaia de dafin se pun la fiert - se incinge ulei intr-o cratita, se prajesc ceapa si usturoiul pt cateva minute, se adauga lintea, nautul, ciupercile, rosiile, bulionul, ierburile de Province si apa si lasati la fiert 10 minute - vinetele se clatesc, se scurg si se prajesc pe rand in ulei , eu le-am bagat la cuptor la grill - intr-o forma ce merge la cuptor unsa cu putin ulei se aseza un rand de vinetele, legumele , iar vinete. - se amesteca iaurtul cu ouale batute, sare si piper, se toarna peste vinete, se presara cu cascaval si se da la cuptorul incins la 180C aproxim 45 minute pana se rumeneste frumos. Serviti decorat cu patrunjel verde (l-am uitat din poza) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9356.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9381.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:56 PM |
|