![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu-i bai Valentina, mi-am schimbat nick-ul ca nu-mi placea miss ca n-aveam nici o legatura cu miss, asa ca poti sa-mi spui missn.
O sa fac poza, i-a cazut bobocelul poate pt. ca n-am udata-o in fiecare zi, inca e sub borcan da' zilele astea ii fac poza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Nu-i bai Valentina, mi-am schimbat nick-ul ca nu-mi placea miss ca n-aveam nici o legatura cu miss, asa ca poti sa-mi spui missn. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Multumesc pentru intelegere, missn. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) si eu am avut zilele acestea surpize de la florile mele... dar placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jasminum continua sa isi deschida florile, un hibi rosu ma rasfata cu alta floare frumoasa, gloxiniile s-au luat la intrecere care sa infloreasca mai mult si mai frumos, abutilonul isi pastreaza florile cu strajnicie si strteptocarpusii continua sa ma uimeasca cu durabilitatea florilor lor delicate. Revin maine cu pozele lor. In alta ordine de idei: ieri am achizitionat o Dionaea si un bonsai... ambele de la Pitesti de la Simfonia Lalelelor. Daca va face placere sa vedeti imagini cu flori, voi posta cateva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:18 AM |
|