![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ati inceput deja curatenia de primavara?
Eu abia de maine mi-am propus sa incep cu spalatul geamurilor, a perdelelor, curatenia mare in general pe care sper s-o termin la sfarsitul saptamanii. As vrea sa scriem aici si despre organizarea pe ultima 100 de metri, mai ales cele care vor avea musafiri in duminica Pastelui (ce cand cumparam, ce se poate gati cu o zi, doua inainte, cand incepem cu decoratul mesei, etc) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ma apucai sa golesc oua cu seringa pt vopsit migaloasa treaba, da' de data asta n-am mai dat rateu l-a si pictat fiica-mea acu'' mai vrea si imi ia vre-o 15 min pana termin operatia, mai golesc vre-o 2-3 da' mai multe n-am rabdare. Azi tre' sa iau si culori, anul asta prima oara vopsim ouale si apoi restul se pare.
Atata ieri am spalat geamurile la bucatarie, Fiica-mea e racita nu pot sa o duc la gradi asa ca cu treburile o sa fie cam naspa, ce pot fac restul asta e, nu ma stresez prea tare, poate o tulim la Poiana Tapului daca e cald. This post has been edited by Master of Norules: Apr 23 2008, 12:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:23 PM |
|