![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
am tot cautat despre par gras dar nu am vazut sa fi luat in discutie problema asta.scuze daca a deschis acest topic in prezenta altuia.
mai sufera si altcineva de aceeasi problema ca si mine? stiti vreun remediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup si astept sa dezbatem tema,sau spuneti-i si mie dc ati mai discutat si unde sa caut |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, nu cred ca ar ajuta solutia de permanent, eu am auzit pana acum numai efectele negative. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Incearca si alte produse profesionale decat cele pe care le folosesti curent. In timp oricum nu mai dau aceleasi rezultate obtinute initial, pt ca se obisnuieste parul cu ele. Poti sa incerci si cu lamaie, cum spuneau fetele, exista si uleiuri pt par gras (desi suna putin paradoxal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), mergand tot pe naturale. Cu perseverenta, sigur o sa obtii rezultate bune. Si eu aveam inainte parul cu tendinte de ingrasare, fara volum, iar acum am trecut in partea cealalta: destul de uscat si cu mult volum, chiar daca folosesc produse foarte hidratante. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Eu folosesc Alpecin.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 23-April 08 Member No.: 3,753 ![]() |
Eu folosesc Alpecin. si eu folosesc alpecin la recomandarea unui medic dermatolog. aveam probeleme cu parul ma spalam la 2 zile iar acum de cand folosesc acet sampon am ajuns sa ma spal la 4-5 zile, este ft bun si merita incercat. nu mai folositi produse din comert la care tot fac reclama pt k sincer nu sunt bune.un consult la doctor rezolva problema, aaaa si am uitat eu am avut si problema cu cosurile, ceva hormonal ceea ce se intampla si cu scalpul. pe langa sampon iau si anticonceptionale care dupa cum se stie au actiune ft buna asupra tenului si parului This post has been edited by alynna15: Apr 23 2008, 10:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:26 AM |
|