![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Dar daca as folosi=o de fiecare data cand fac baie pe cap? Ar avea ceva? eu foloseam acum 2 ani masca dela L'oreal galbena sau rosie, apoi una de la avon care la mom.repsectiv mi s-a parut bunutza la fiecare spalare, adica dupa fiecare spalare, lasam masca sa -si afac efectul 5-10minute si parul arata intr-adevar mult mai bine decat dupa aplicarea unui balsam obisnuit... ariana, balsamul si maca in prima faza pot avea acelsi efect, iti descurca mai usor parul, dar masca este pentru par cum este o crema hidratanta pentru fata, pe cand balsamul doar inmoaie textura parului, fara a-l hrahi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 AM |
|