![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Ca sa nu ne bagam peste alte topicuri, l-am deschis p-asta! :)
Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze: Si incep eu dar cu o intrebare :P: foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ?????? :-X |
|
|
![]() |
alessia81 |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE DA pentru: RoC Keops (deodorant) RoC Retin Ox Multi Correction pt ochi e anticearcan sau cremutza hidratanta pentru okishori? QUOTE Bioderma Atoderm - body milk pentru piele uscata - visssssssss pentru vremea rece QUOTE Avene Instant Soothing Mask - masca restructuranta hidratanta - tot asa, minunata pentru anotimpul rece pentru ce tip de ten e ? QUOTE Lush American Cream - balsam, miroase bestial bai, nu te supara, dar vad ca fol.produse de calitate, si ma gandeam ca poate ma luminezi si pe mine un picutz, sa mai skimb si io una-alta.... deo ala mi-a ramas pe creier, nush de ce....tre' sa-l iau :P pe crema de ochi scrie ca e anticearcan si antirid, mie imi hidrateaza foarte bine zona ochilor, o folosesc o singura data pe zi, dimineata iar apoi pun bioten pe toata fata. atodermul e foarte bun, eu l-am folosit doar cel mai lichid, milk-ul, nu miroase si intra foarte bine in piele. am pielea uscata, mai ales pe picioare si chiar a fost singura care mi-a ameliorat uscaciunea. masca avene este pentru ten normal/uscat. balsamul l-am primit de la prietenul meu, l-a luat din bucuresti din orhideea, au astia de la lush un stand acolo. e pentru toate tipurile de par, imi place ca miroase a vanilie si dupa cateva zile, nu imbacseste parul, si se clateste bine, nu ramane cleios. chiar m-am fixat pe produsele astea si imi fac bine, insa repet tenul meu este normal/uscat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:27 PM |
|